

BOARD MEETING AGENDA Monday, March 3, 2025 10:40 am to 3:45 pm

| Attendees: | Mr. Derick Summers, RO, Chair, Elected Member Mr. Kevin Cloutier, RO, Elected Member Mr. Omar Farouk, Public Member Mr. Paul Imola, RO, Elected Member Ms. Peggy Judge, Public Member Mr. Stephen Kinsella, Public Member Mr. Samir Modhera, RO, Elected Member Ms. Tonya Nahmabin, RO, Elected Member Mr. Carlos Pacheco, RO, Elected Member Ms. Grazyna Sepczynska, RO, Elected Member Mr. Carlo Sicoli, Board Public Member |
|------------|--|
| r | |

| Administration: | Mr. Fazal Khan RO, Registrar |
|-----------------|---|
| | Ms. Amy Stein, Deputy Registrar and General Counsel |
| | Ms. Carolyn Robertson, Manager, Communications and Executive Office |
| | Ms. Blessing Adebimpe, Staff Accountant |
| | Ms. Karen Elkin, Meeting Facilitator |

Overall Meeting

Purpose: To review reports and make decisions as required.

| Time | Item | Deliverable | Owner |
|-----------------------------|--|-------------------------------------|--|
| 10:40 – 10:50 10 minutes | 1.0 Introduction 1.1 Introductions and Announcements and Land Acknowledgement 1.2 Conflict of Interest Declaration 1.3 Adoption of Agenda | Motion to adopt the agenda | Derick Summers, Chair |
| 10:50 – 10:55 5 minutes | 2.0 Minutes 2.1 December 2 and 3, 2024 (*) | Motion to approve the minutes | Derick Summers, Chair |
| 10:55 – 11:15 20 minutes | 3.0 Financial Reports 3.1 Review of Financial Variance Report to December 31, 2024. | Motion | Blessing Adebimpe, Staff Accountant |
| 11:15 -11:30 15 minutes | Break | | |
| 11:30 – 12:00 30 minutes | 4.0 Update on Indigenous Community Engagement Project | Information and Discussion | Leslee White-Eye |
| 12:00 - 1:00 | Lunch | | |



| Time | Item | Deliverable | Owner |
|---------------------------|--|----------------------------|---|
| 1:00 – 1:35 | 5.0 Monitoring Reports 5.1 Financial Planning and Budgeting (*) 5.2 Strategic Outcomes Policy (*) 5.3 Global General Operational Constraint Policy (*) 5.4 Corporate Identity, Public Image and Communication Policy (*) | Motion | Fazal Khan, Registrar, CEO |
| 1:35 – 1:45 10 minutes | 6.0 Board Monitoring Reports 6.1 Board Monitoring System Policy (*) | Information and Discussion | A. Munian, Board Member |
| 1:45 – 2:05 20 minutes | 7.0 Status of the 2024 Board Self- Evaluation Action Plan | Information and Discussion | Amy Stein. Deputy Registrar / Fazal Khan, Registrar, CEO |
| 2:05 – 2:25 20 minutes | 8.0 Registration 8.1 Life Member Status | Motion | Derick Summers, Chair, Registration |
| 2:25 – 2:45 20 minutes | 9.0 Board Policy Review and Updates (*) 9.1 Registration Committee Terms of Reference 9.2 Fitness to Practice Committee Terms of Reference and Mandate Policy | Motion | Elliot Borins, Chair, Governance |
| 2:45 – 3:00 | Break | | |
| 3:00 – 3:10 10 minutes | 10.0 Approval of the 2025 Pre-Election Training Module | Motion | Amy Stein, Deputy Registrar |
| 3:10 – 3:25 15 minutes | 11.0 Department Spotlight – Registration | Motion | Anna Jeremian, Registration Manager |
| 3:25 – 3:45 20 minutes | 12.0 Reports 12.1 Registrar's Report (*) 12.2 Committee Reports (*) 12.3 Committee Annual Reports (*) 12.4 Communications Reports (*) | Motion | Derick Summers, Chair |
| 3:45 | 13.0 Adjournment | | |